Staklo za kuhinje i zidove

Kuhinje u staklu

Staklo za oblaganje zidova, umjesto pločica, najčešće se primjenjuje u kuhinjama između kuhinjskih elemenata. Primjenjuje se, takođe na zidovima, u kupatilima kao i u ugostiteljskim, zdravstvenim, kancelarijskim i drugim poslovnim prostorijama.

Osnovni razlog zbog kojeg se ljudi odlučuju za ovo rješenje je u ravnom i monolitnom izgledu bez fuga koji daje lijep estetski efekat.

Da bi kupac dobio ponudu za ovo staklo, potrebno je da ima približan crtež izgleda stakla sa dimezijama, izgledom i rasporedom rupa i izreza. Primjer je slika 1. gdje se može vidjeti kako uzeti mjere za staklo između kuhinjskih elemenata koje je ovdje prikazano plavom bojom.

Potrebno je znati vanjske dimenzije stakla, broj i dimenzije izreza za vodu, utičnice i slično. Također je potrebno znati ima li potrebe za urezima na staklu, busenjem rupa na staklu kako je prikazano na crteži ispod.

KUHINJA CRTANA1

Imperial Glass doo u ponudi ima ova stakla u sledećim verzijama:

  • Jednobojna stakla, po RAL karti boja.
  • Stakla u dvije boje sa izborom motiva u jednoj boji i pozadina u drugoj boji i
  • Stakla sa foto motivima.

Jednobojna stakla se rade po RAL karti boja, a boju kupac može izabrati na karti u prilogu ili prilikom posjete firmi.

Download Ral Karta

Objekti koji su uradjeni od obojenih ( Lacobel ) stakala  :

Stakla sa foto motivima pružaju neograničene mogućnosti u pogledu izbora motiva koji će se nanijeti na staklo. Praktično, svaka fotografija koja ima odgovarajuću rezoluciju, može se postaviti kao motiv na staklu. Imperial Glass doo  u ponudi ima katalog foto motiva za ova stakla a po želji može se primijeniti i motiv kupca.

Ovdje mozete skinuti nase kataloge:

Katalog Imperial

Katalog Fotomotiv

KONTAKTIRAJTE NAS: +387 61 166 669, +387 35 652 274, + 387 61 686 900

ili

Posaljite upit